Een weldaad voor jezelf

Elke behandeling begint met een kort intake gesprek waarin eventuele klachten en mogelijke ziekte-achtergrond en/of medicijngebruik besproken wordt. De behandeling duurt een uur; intake en nagesprek 15 min, de massage 45 min.

Tijdens de massage zelf lig je op de massagetafel en staan de schalen op het (aangeklede) lichaam. De schalen worden in een vast patroon aangeslagen waarbij ontspanning het doel is. De massage zorgt dan voor harmonisatie en ontspanning in het lichaam.

Het is ook mogelijk de massage gericht in te zetten op klachten. De schalen worden dan in een ander patroon aangeslagen waarbij meer sturing in energie optreedt. De massage kan dan zorgen voor het oplossen van blokkades en spanningen in het lichaam.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: