Helga Bonsink

Eerlijk, integer en creërend. Opgeleid als klankwerker aan de Peter Hess Academie. Gecertificeerd nieuwetijdscoach. Staat met beide benen op de grond. Zoekt van daaruit de verbinding.

Helga: “Verwondering en nieuwsgierigheid. Dat zijn wel mijn woorden.

Verwondering over hoe veel je weet als volwassene over van alles – maar hoe weinig over jezelf. Verwondering over de onbevangenheid van kinderen. Zij weten nog niets over van alles – maar nog zoveel over zichzelf.
Ik wil graag mogelijkheden creëren om dàt bij elkaar te laten komen. Het samenkomen van kennis en nieuwsgierigheid, van kinderen en volwassenen. Zodat er verbinding ontstaat. Hier kan ik een rol spelen.

Daarbij maak ik ook gebruik van de zachte kracht van klankschalen. Het laten stromen van je energie en het voeden van je energiecentra geeft zoveel creativiteit en levenslust. Dat is de basis voor alles.”

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: