Een unieke plek in het mooie Salland

Net boven Deventer, in het buitengebied van Wesepe, ligt ‘De Doornborch’. Een 110 jaar oude T-boerderij met bakhuis op bijna 2 hectare grond.
Het uitzicht is hier nog weids, de sterrenhemel ’s avonds prachtig. Vanuit de studio kijk je ver weg over de weilanden. Daarnaast maken we ook dankbaar gebruik van de mogelijkheden van het weiland en het bos. Een bijzonder stukje natuur met vele mooie plekjes, zoals een berk met vijf stammen.


Goed verborgen vanaf de weg en midden in de stilte vind je hier alle rust en ongekende mogelijkheden. Waarbij het driehonderd meter lange zandpad ervoor zorgt dat je wel móet onthaasten. De aardse, ontspannen energie die op ‘De Doornborch’ hangt, brengt je meteen bij jezelf. Een goed vertrekpunt als je in je eigen kracht wilt staan.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: