Diepte_Meditatie_Cursus-leven-zonder-stress

Cursus Diepte Meditatie

Ben  je nu wel eens toe aan wat meer rust in je hoofd? Of ben je benieuwd wat mediteren voor jou kan betekenen? Kies dan voor de cursus Diepte Meditatie. Een unieke techniek om het denken tot rust te brengen en innerlijke stilte te ervaren. Waardoor je meer energie hebt, meer rust ervaart en meer geniet van het leven. Start: 5 november 2017 > Meer weten   > Meedoen

Inspiratie voor de organisatie

De kern van de onderneming is de voedingsbodem van het bedrijf. Het startpunt voor ontwikkelingen, activiteiten en groei. Die wordt zichtbaar. De ziel van de onderneming als bron van inspiratie voor het ondernemerschap.

Wij helpen u graag om vanuit die innerlijke kracht te werken. Met hart voor de zaak en liefde voor het vak. En met een heldere visie, een duidelijke missie en een gezonde ambitie. Waardoor zowel medewerkers als de onderneming in hun kracht komt te staan.

De inspirerende workshops voor directie, management en medewerkers motiveren en geven richting. Zodat u en uw collega’s het beste uit het zichzelf èn de onderneming kunnen halen.

Meditatie cursussen

Diepte Meditatie - cursus 21 november - 24 november Wesepe
Diepte Meditatie weekend 08 december - 10 december Wesepe
Meditatie opfrisdag 17 december Wesepe
Complete agenda

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: