Cursus Diepte Meditatie

Ben jij ook alweer toe aan vakantie? Denk dan eens aan de cursus Diepte Meditatie. Het geeft diepe ontspanning en lost vermoeidheid als vanzelf op. Je zult verbaasd staan! Leer het tijdens een heerlijk DM Weekend Retraite, 1 t/m 3 april Vrijblijvend meer weten

Teamwork_intensiveTeamwork Intensive

Hoe haal je als onderdeel van een team het beste uit jezelf? Deze training voor bedrijven kijkt niet alleen vanuit de dynamiek die binnen een team plaatsvind. Ze laat ook zien hoe je in de stroom van het spel bij je eigen kracht kunt blijven.

Lees meer

Inspiratie voor de organisatie

De kern van de onderneming is de voedingsbodem van het bedrijf. Het startpunt voor ontwikkelingen, activiteiten en groei. Die wordt zichtbaar. De ziel van de onderneming als bron van inspiratie voor het ondernemerschap.

Wij helpen u graag om vanuit die innerlijke kracht te werken. Met hart voor de zaak en liefde voor het vak. En met een heldere visie, een duidelijke missie en een gezonde ambitie. Waardoor zowel medewerkers als de onderneming in hun kracht komt te staan.

De inspirerende workshops voor directie, management en medewerkers motiveren en geven richting. Zodat u en uw collega’s het beste uit het zichzelf èn de onderneming kunnen halen.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: