Diepte_Meditatie_Cursus-leven-zonder-stress

Ontspanningsmassage met Tibetaanse klankschalen

Alles en iedereen is energie. Ontspannen zien, horen, voelen en waarnemen maakt dat jezelf in balans bent. Door deze balans kun je in samenklank leven met je omgeving. Klankmassage draagt bij aan het ontspannen zijn. En draagt bij aan je eigen verinnerlijkingsproces. Het is mogelijk om na enkele massages een complete lichaamsontspanning te ervaren en een intensiever lichaamsbewustzijn te voelen.

• na enkele behandelingen complete lichaamsontspanning
• ontspanning zorgt voor nieuwe energie
• ondersteuning bij intuïtieve ontwikkeling
• voor verdieping bij meditatie
• ook voor kinderen

Gerichte massage met Tibetaanse klankschalen

Een klankschaalmassage kan ook gericht ingezet worden bij klachten. Denk aan vermoeidheid, rugklachten, gewrichtsklachten, nek-schouderklachten.
De schalen worden volgens speciaal patroon aangeslagen waarbij meer gestuurd wordt in energie. Zo is het mogelijk om pijnlijke plekken te ontlasten en vermoeide delen van het lichaam van nieuwe energie te voorzien.

• Ter ondersteuning van de chakra’s
• Holistische werking op lichaam en geest
• Stimuleert zelfgenezingskracht van het lichaam
• Aarden: weer met beide benen op de grond staan

Klankmassage cadeaucheque

Cadeautip

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor vrienden, collega’s of familie? Denk dan eens aan een klankschaalmassage. Met een cadeaucheque op naam verras je zeker en geef je een unieke ervaring cadeau.

De rijke tonen van de klankschaal dringen diep door in het lichaam. Zo geven ze een intense, diepgaande ontspannning en een heerlijke rust. Leuk om te geven, weldadig om te krijgen.

De cadeaucheque kost €45,- voor 60 minuten (intake en massage). De cheque wordt u toegezonden na ontvangst van uw betaling via bankrekening 55.82.09.092 t.n.v. Hoi in Wesepe. De massages vinden op afspraak plaats in onze studio in Wesepe.

De cheques staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Ook zijn ze niet inwisselbaar voor contanten.

Meditatie cursussen

Diepte Meditatie - cursus 21 november - 24 november Wesepe
Diepte Meditatie weekend 08 december - 10 december Wesepe
Meditatie opfrisdag 17 december Wesepe
Complete agenda

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: