Nieuwetijdscoach

Als nieuwetijdscoach helpt Helga Bonsink kinderen die door druk en de drukte van de ‘buitenwereld’ zichzelf moeilijk staande kunnen houden. Vanuit een brede kijk op hooggevoeligheid en nieuwetijdsbewustzijn biedt ze duidelijke kaders die zowel houvast als bescherming kunnen bieden. Daarbij helpt ze opvoeders om een eigen visie op de situatie te ontwikkelen.

In de sessie of sessies met het kind worden makkelijke oefeningen aangereikt waarmee hij of zij beter in staat zal zijn om zich staande te houden in alle drukte. Daarbij wordt gekeken vanuit verschillende invalhoeken, zoals vanuit de temperamenten uit de antroposofie.

Een coaching-traject begint met een openingsgesprek met de ouders of opvoeders. Daarna is de kennismaking met het kind. In overleg wordt dan een doel en een plan gemaakt. Daarbij wordt ook gekeken naar de mogelijkheden van de externe factoren, zoals de prikkel-druk.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: