///

Relax to the max

Za 15 september

• Klankschalen, adem en mooie meditaties
• Ontspannende en verdiepende relaxdag
• Early bird tot 8 augustus: €45,-

Relax to the max

Een cadeautje aan jezelf, deze heerlijke relax-dag. Met heerlijke klankschalen, verdiepende meditaties en pure ademkracht. Er is een eenvoudige maar lekkere biologische lunch en natuurlijk heel veel tijd voor jou. Even echt op adem komen, diep ontspannen en van je innerlijke rust genieten? Doe dan mee en schrijf je in.

Meld je aan

Onspannen en genieten van innerlijke rust
15 september, 10.00 – 16.00 uur

Meditatie …

Fijn hoor, ontspannen met makkelijke geleide meditaties. Je ervaart hoe lichaam en geest direct rust vinden. Makkelijk voor beginners, verrassend voor gevorderden.
> Lees meer

… klankbad …

Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Intens, met zachte trillingen en vele frequenties, ontspannend voor een harmonieus evenwicht.
> Lees meer

… en ademkracht

Ook ervaar je de kracht van je adem. Met je ademhaling als energiebron versterk je jouw gezondheid en vitaliteit. Met Gerri Hansman (AdempauzeStudio).
> Lees meer

Relax to the max

 

Een heerlijk en compleet relax-programma

Een cadeautje aan jezelf, deze ‘relax to the max’ dag. Bijvoorbeeld omdat je het vakantiegevoel wilt verlengen. Of omdat je wilt kennismaken met meditatie, klankschalen of ademwerk. Of gewoon, omdat je het jezelf gunt. Een heerlijk programma, een lekkere lunch en alle tijd voor jezelf. Meld je aan, je hebt het verdiend.

 

15 september: relax to the max

Geniet van een diepe ontspanning met makkelijke meditaties. Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Ervaar de kracht van je adem. En duik onder in de rijkdom van aandacht voor jezelf.

 

Tijdelijk met early bird korting

Een heerlijke dag met een intens relaxt programma om in je kracht te staan en vanuit je hart te leven. Verdiepend en ontspannend, een cadeautje voor jezelf. Meld je nu aan en profiteer tot 8 augustus van de early bird aanbieiding.

Bijdrage €60,-
Early bird tot 8 augustus: €45,-

Wie zijn wij?

Wij zijn Helga Bonsink en Martijn de Kreek van Hoi en Gerri Hansman van AdempauzeStudio. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Helga is opgeleid tot klankherapeute aan de Peter Hess Academy en Gerri is trainer Emotioneel Lichaamswerk en Heart-Q gecertificeerd ademcoach. Samen brengen we een heerlijke relax-dag met maximale ontspanning.

Bijdrage en locatie

Early bird: €45,- Vanaf 8 augustus: €60,- Weth. M. van Doorninckweg 6 8124 PJ Wesepe 0570 530 567 > Stuur een email

Meld je aan