Soul Scan – workshop

 

Waar sta je voor als bedrijf? Wat wil je betekenen voor je klanten? Waar liggen je kansen? En wat zijn je zwakke plekken? Met de soul-scan maak je de kern van de organisatie tastbaar. De ziel van het bedrijf, als houvast voor  bedrijfsactiviteiten en communicatie.

Een uitgebreide workshop waarin management en directie samen de ziel van het bedrijf blootleggen. Met als resultaat een blauwdruk voor de essentie van het – samen – werken.

Het resultaat van de workshop is inspiratie voor management en medewerkers, houvast voor de ontwikkeling van diensten en producten en een basis voor eenduidige communicatie. Daarmee is de soul-scan van grote waarde voor een actieve onderneming.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: