Diepte_Meditatie_Cursus-leven-zonder-stress

Cursus Diepte Meditatie

Ben  je nu wel eens toe aan wat meer rust in je hoofd? Of ben je benieuwd wat mediteren voor jou kan betekenen? Kies dan voor de cursus Diepte Meditatie. Een unieke techniek om het denken tot rust te brengen en innerlijke stilte te ervaren. Waardoor je meer energie hebt, meer rust ervaart en meer geniet van het leven. Start: 5 november 2017 > Meer weten   > Meedoen

Teamwork Intensive

Om als onderdeel van een team juist op je best te zijn, moet je vanuit je eigen kracht werken – zonder dat de dynamiek van het team je daaruit haalt en zonder dat jij teamgenoten uit hun kracht haalt.

Hoe haal je als onderdeel van een team het beste uit jezelf?

Deze training kijkt niet alleen vanuit de dynamiek die binnen een team plaatsvind. Ze laat ook zien hoe je in de stroom van het spel bij je eigen kracht kunt blijven. Je ontdekt wanneer en waarom je uit je rol van teamspeler valt. Ook merk je hoe je vanuit jouw kwaliteiten als professional en als mens maximaal kunt bijdragen aan de gezamenlijke doelstellingen.
Praktisch en dynamisch
Na deze tweedaagse training weet je de dynamiek van de groep te herkennen en herken je de triggers die jouw ego-patronen activeren. Ook ken je een aantal eenvoudige manieren om bij je om bij jezelf te blijven en vanuit jezelf te handelen. Innerlijke stilte en bewuste aandacht spelen daarbij een grote rol.

Je kunt vanuit je individuele kracht een maximale bijdrage leveren aan het team en aan het werk. In je handelen en denken maak je de vorm onafhankelijk van de inhoud en plaats je het gezamenlijke doel boven jouw ego-voorkeuren.

De training wordt verzorgd door Martijn de Kreek en Gejo Achtereekte.

Meer weten? Stuur een mail aan martijn@hoi.nl

Meditatie cursussen

Diepte Meditatie - cursus 21 november - 24 november Wesepe
Diepte Meditatie weekend 08 december - 10 december Wesepe
Meditatie opfrisdag 17 december Wesepe
Complete agenda

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: