Introductie Diepte Meditatie

Begin je vakantie met Diepte Meditatie. Een unieke techniek om te transcenderen: het denken komt tot rust en je ervaart innerlijke stilte. Dit zorgt ervoor dat je meer kan genieten van – bijvoorbeeld – vakantie.

Gratis introductie-avond
Gratis introductie-ochtend
Avondcursus Diepte Meditatie

Teamwork Intensive

Om als onderdeel van een team juist op je best te zijn, moet je vanuit je eigen kracht werken – zonder dat de dynamiek van het team je daaruit haalt en zonder dat jij teamgenoten uit hun kracht haalt.

Hoe haal je als onderdeel van een team het beste uit jezelf?

Deze training kijkt niet alleen vanuit de dynamiek die binnen een team plaatsvind. Ze laat ook zien hoe je in de stroom van het spel bij je eigen kracht kunt blijven. Je ontdekt wanneer en waarom je uit je rol van teamspeler valt. Ook merk je hoe je vanuit jouw kwaliteiten als professional en als mens maximaal kunt bijdragen aan de gezamenlijke doelstellingen.
Praktisch en dynamisch
Na deze tweedaagse training weet je de dynamiek van de groep te herkennen en herken je de triggers die jouw ego-patronen activeren. Ook ken je een aantal eenvoudige manieren om bij je om bij jezelf te blijven en vanuit jezelf te handelen. Innerlijke stilte en bewuste aandacht spelen daarbij een grote rol.

Je kunt vanuit je individuele kracht een maximale bijdrage leveren aan het team en aan het werk. In je handelen en denken maak je de vorm onafhankelijk van de inhoud en plaats je het gezamenlijke doel boven jouw ego-voorkeuren.

De training wordt verzorgd door Martijn de Kreek en Gejo Achtereekte.

Meer weten? Stuur een mail aan martijn@hoi.nl

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: