Vanuit de kern – training

Hoe sluit de ‘ziel’ van het bedrijf aan bij het activiteiten van de medewerkers. Wat is de gemeenschappelijke noemer in alle werkzaamheden? En hoe implementeer je die als werknemer in je dagelijkse doen?

De kern-training maakt de ziel van het bedrijf zichtbaar voor collega’s. Het zorgt ervoor dat medewerkers zich kunnen spiegelen aan het ‘waarom’ achter hun werk. Ze kunnen zich herkennen in hun activiteiten. En er daardoor ook meer van zichzelf instoppen.

Zingeving dus. Waarbij het grappig is te merken dat zingeving er ook letterlijk voor zorgt dat medewerkers er weer zin in hebben.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: