Werk vanuit je kracht – training

Doe wat je wilt. Doe waar je werkelijk goed in bent. Gebruik je talent. En geniet van het leven. Deze krachtige workshop laat medewerkers werken vanuit hun eigen kracht.

We versterken de binding tussen het hart van de collega’s en de ziel van het bedrijf. Met eenvoudige oefeningen, geleide brainstorms en motiverende groepssessie laten we medewerkers vanuit hun hart een bijdrage leveren aan de onderneming. Waardoor er meer zin in het werk ontstaat. En meer waardering voor de geleverde prestaties. Na de training snappen de medewerkers de koers van de organisatie en de rol die zij daarbij kunnen spelen.

De innerlijke kracht van de medewerkers wordt aangesproken en ingezet. Met als resultaat dat mensen zich meer betrokken voelen. En zich vanuit hun eigen ambities inzetten voor het gezamelijk doel.

Laatste bericht

  • Wat is mediteren?
    Wat is mediteren?

    Je kent vast het moment wanneer je op vakantie bent dat je plots echt op vakantie bent. Het moment aan dat terrasje, bij dat meer, op die bergtop of met je voeten in de branding, moment dat alles even van je afglijdt. Dat je al dat drukke werken, dat drukke leven helemaal loslaat. Niet dat je het bewust doet, het gebeurt gewoon. Even sta je los van al die gedachten in je hoofd, druk dingen doen en volle Lees meer →

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

 
Naam:
E-mail: