///

Abhyanga betekent massage van het hele lichaam. Deze zachte maar diepgaande Ayurvedische massage brengt lichaam en geest in balans en geeft een intense ontspanning.

Met de abhyanga wordt bijna het hele lichaam uitgebreid gemasseerd met warme Ayurvedische kruidenoliën, inclusief hoofd, gezicht, handen en voeten.  De combinatie van harmoniserende olië en zachte, volle massage zorgt voor een diep innerlijk evenwicht.

Ontspannend en harmoniserend
Een abhyanga werkt op verschillende niveau’s. Het is heerlijk ontspannend, kan energiegevend of juist kalmerend zijn en brengt lichaam en geest op een zachte manier in balans. De abhyanga is een volledige massage die de gezondheid op vele manieren ondersteunt, Een complete massage verhoogt de immuniteit, versterkt het zenuwstelsel, voedt de weefsels, stimuleert het lichaam bij het opruimen van afvalstoffen en heeft een pijnstillende werking bij onder andere reuma, artritis of spierpijn.

•  Activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
•  Bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
•  Verbind lichaam en geeft
•  Verlichting van de spierspanning
•  Harmoniseert lichaam en geest

Doordat tijdens de abhyanga ook de energiekanalen –  nadi’s – en de energiepunten – marma’s – worden meegenomen, heeft de ayurvedische massage een energetisch aspect.

Een abhyanga of Ayurvedische massage duurt 90 minuten en kost 75,-. Maak nu een afspraak via email of bel 0650688698.

De massage wordt verzorgd door Martijn de Kreek. Hij volgde een gerichte training bij Valerie Fiteni. Integriteit, ontspanning en oprechte aandacht vanuit het hart zijn typerend aan zijn behandeling. Daarnaast is Martijn leraar Diepte Meditatie en verzorgt hij individuele sessies, energy balance en stress release.