///

Sound of silence

zo 17 maart, 10:00 - 11:30 uur

• Klankbad ligconcert
• Tongue drum, klankschalen en meer
• Bijdrage €0,00

Sound of silence

Een zondagochtend-concert om bij weg te dromen. Tijdens dit kladbad ligconcert dompel je onder in een wereld van klank, ruimte en ontspanning. Tibetaanse klankschalen, ocean drum, tongue rav, rainstick … Je geeft je over aan de prachtige klanken en komt als vanzelf in een meditatieve staat. Ben je klaar voor een totale ontspanning van lichaam en geest?

Programma

 zondag 17 maart

9.45 Inloop
10.00 – Opening
11.30 – Einde
Naderhand is er ruimte om even na te zitten bij een kop thee,

De ontspannende werking van

Tibetaanse klankschalen, oceandrums, Rav tongue en meer
kan nog dagenlang voelbaar zijn

Klankbad …

Droom weg bij de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen en de Rav tonguedrum. Intens, met zachte klanken en rijke melodiën. Net een korte vakantie.

> Meld je aan

… concert …

Geniet van een intuïtieve compositie met verschillende instrumenten. Een rijkdom aan rust en klank neemt je mee op reis, naar de diepere lagen van je bewustzijn.

> Meld je aan

… helende klanken

De helende klanken werken diep door in het lichaam. Heb je epilepsie of ben je in een vergevorderde zwangerschap? Laat dat dan vooraf weten

> Meld je aan

Wie zijn wij?

Wij zijn Helga Bonsink en Martijn de Kreek. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Helga is opgeleid tot klankherapeute aan de Peter Hess Academy.

Naast ons ‘gewone’ werk zetten we ons in om mensen te verbinden, met elkaar en met zichzelf. Ontspannen en zonder stress. Zo laten we je proeven van een select aanbod om ‘in het hier-en-nu’ te leven en te genieten. Doe je mee?

De locatie

Weth. M. van Doorninckweg 6
8124 PJ Wesepe 0570 530 567
> Stuur een email

Klankbad ligconcert op zaterdagochtend
9 maart,
10.00 – 11.30 uur