///

Klankbad ligconcert

Klankbad ligconcert

Laat je meenemen door de zachte klanken van de Tibetaanse klankschalen. Tijdens dit kladbad ligconcert dompel je onder in een wereld van klank, ruimte en ontspanning. Als deelnemer hoef je niets te doen, alleen lekker te liggen op een matje op de (prettig verwarmde) vloer. Je geeft je over aan de prachtige klanken en komt als vanzelf in een meditatieve staat.

Je geniet van een intuïtieve compositie met verschillende klankschalen. Hart-, bekken- en aardeschalen, shanti en een prachtige ocean drum… Een rijkdom aan rustgevende klanken en prachtige boventonen nemen je mee op een reis naar de diepere lagen van je bewustzijn. Het effect is een totale, diepe ontspanning van lichaam en geest.

De gebruikte klankschalen hebben een speciale legering van 12 metalen, waardoor ze niet alleen zeer rijk klinken. De helende klanken werken ook heel diep door in het lichaam en hebben een therapeutische werking. Deze kwaliteit schalen worden ook gebruikt voor lichaamsgerichte klankmassages.

Naderhand is er ruimte om even na te zitten, te genieten van een kopje thee of je ervaringen te delen. De ontspannende uitwerking van dit klankbad kan nog dagen voelbaar zijn.

Het ligconcert wordt verzorgd door Helga Bonsink. Ze is opgeleid tot klanktherapeute volgende de methode Peter Hess

Wat heb je nodig:
– prettig zittende kleding

Matjes en dekentjes zijn aanwezig.

Heb je epilepsie of ben je in een vergevorderde zwangerschap?
Laat dat dan vooraf weten.

Bijdrage: € 12,50