///

Meditatie voor iedereen

Meditatie voor iedereen

za 29 februari – 10:00 - 15:00 uur


Hoe kan je die extra dag in het jaar beter besteden dan aan jezelf? Daarom organiseren we op schrikkeldag 29 februari een heerlijke meditatie-dag met verschillende meditaties. Innerlijk geluk, daar gaan we voor.

Meditatie voor iedereen
• za 29 februari – 10:00 - 15:00 uur
• Bijdrage € €0,00 inclusief bio lunch
• Meedoen? > Stuur een email

Wij willen deze schrikkeldag benutten om de aandacht actief naar binnen te brengen. De inwaartse beweging is een beweging naar een natuurlijke, ontspannen staat waarin je een diepe innerlijke stilte en een intense tevredenheid zult ervaren. Dit is geluk van binnenuit, zonder aanwijsbare reden.

Deze innerlijke plek vol ontspanning en gelukzaligheid zullen we met verschillende meditaties benaderen. Hiervoor maken we gebruik van technieken uit de oude meditatie-tradities. Naast toegankelijke geleide meditaties zal je ook zelfstandig mediteren. Adem-meditatie, mantra-meditatie en actieve (dynamische) meditaties worden afgewisseld met een eenvoudige yogische practice die ruimte maakt voor meer innerlijke verdieping.

Het programma wordt verzorgd Martijn de Kreek en Helga Bonsink. Vanuit hun kennis en ervaring kan je een mooie dag verwachten met aandacht voor jouw meditatie-proces. De meditaties die vandaag worden aangeboden, zijn toegankelijk en zeer eenvoudig. Daarmee is de dag zeer geschikt voor zowel mensen die vaker mediteren als voor mensen zonder ervaring.

De dag is inclusief thee, sapjes en versnaperingen. Tussen de middag wordt een eenvoudige (biologische) lunch geserveerd.

Wanneer?
za 29 februari
10:00 - 15:00 uur
(deur open: 09.45 uur)

Waar?
Hoi, home of intuition
M van Doorninckweg 6
8124PJ Wesepe

Bijdrage
Hele dag: €0,00  (incl. bio lunch)

Aanmelden
Wil je meedoen? > Stuur een email