///

Relax to the max

za 9 mei, 10:00 - 16:00 uur

• Klankschalen, adem en mooie meditaties
• Ontspannend, verdiepend en helend
• Bijdrage €79,00 inclusief bio lunch

Relax to the max

Een cadeautje aan jezelf, deze heerlijke relax-dag. Met heerlijke klankschalen, verdiepende meditaties en pure ademkracht. Er is een eenvoudige maar lekkere biologische lunch en natuurlijk heel veel tijd voor jou. Even echt op adem komen, diep ontspannen en van je innerlijke rust genieten? Doe dan mee en schrijf je in, ervaring is niet nodig.

Programma

9.30 Inloop
10.00 – Opening
innerlijk • ontspannen • verdieping
Lunch
integratie • relaxen • verbinding
16.00 – Einde

Alle sessies zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. Ervaring met mediteren of ademwerk is niet nodig.

Meditatie …

Fijn hoor, ontspannen met makkelijke geleide meditaties. Je ervaart hoe lichaam en geest direct rust vinden. Makkelijk voor beginners, verrassend voor gevorderden.

> Meld je aan

… klankbad …

Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Intens, met zachte trillingen en vele frequenties, ontspannend voor een harmonieus evenwicht.

> Meld je aan

… en ademkracht

Ook ervaar je de kracht van je adem. Met je ademhaling als energiebron versterk je jouw gezondheid en vitaliteit. Met Gerri Hansman (AdempauzeStudio).

> Meld je aan

Wie zijn wij?

Wij zijn Helga Bonsink en Martijn de Kreek van Hoi en Gerri Hansman van AdempauzeStudio. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Helga is opgeleid tot klankherapeute aan de Peter Hess Academy en Gerri is trainer Emotioneel Lichaamswerk en Heart-Q gecertificeerd ademcoach. Samen brengen we een heerlijke relax-dag met maximale ontspanning.

De locatie

Hoi, home of intuition
8124PJ M van Doorninckweg 6
Wesepe
> Stuur een email

Onspannen en genieten van innerlijke rust
zaterdag 9 mei,
10:00 - 16:00 uur