///

Relax to the max

Relax to the max

Relax to the max

 

Een cadeautje aan jezelf, deze heerlijke relax-dag. Met heerlijke klankschalen, verdiepende meditaties en pure ademkracht. Er is een eenvoudige maar lekkere biologische lunch en natuurlijk heel veel tijd voor jou. Even echt op adem komen, diep ontspannen en van je innerlijke rust genieten? Doe dan mee en schrijf je in.
Geniet van een diepe ontspanning met makkelijke meditaties. Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Ervaar de kracht van je adem. En duik onder in de rijkdom van aandacht voor jezelf.

Onspannen en genieten van innerlijke rust

Meditatie …
Fijn hoor, ontspannen met makkelijke geleide meditaties. Je ervaart hoe lichaam en geest direct rust vinden. Makkelijk voor beginners, verrassend voor gevorderden. Met Martijn de Kreek (Hoi).

… klankbad …
Laat je raken door de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen. Intens, met zachte trillingen en vele frequenties, ontspannend voor een harmonieus evenwicht. Met Helga Bonsink (Hoi).

… en ademkracht
Ook ervaar je de kracht van je adem. Met je ademhaling als energiebron versterk je jouw gezondheid en vitaliteit. Met Gerri Hansman (AdempauzeStudio).

Een heerlijk en compleet relax-programma

Een cadeautje aan jezelf, deze ‘relax to the max’ dag. Bijvoorbeeld omdat je het vakantiegevoel wilt verlengen. Of omdat je wilt kennismaken met meditatie, klankschalen of ademwerk. Of gewoon, omdat je het jezelf gunt. Een heerlijk programma, een lekkere lunch en alle tijd voor jezelf. Meld je aan, je hebt het verdiend.

15 september
10.00 – 16.00 uur

9.30 Inloop
10.00 – Opening
innerlijk • ontspannen • verdieping
Lunch
integratie • relaxen • verbinding
16.00 – Einde

Een heerlijke dag met een intens relaxt programma om in je kracht te staan en vanuit je hart te leven. Verdiepend en ontspannend, een cadeautje voor jezelf. Meld je nu aan. Bijdrage €59,-