///

Klankbad ligconcert

za 11 mei, 10:00 - 11:30 uur

• Een ochtend vol klank, ruimte en ontspanning
• Tongue drum, klankschalen en meer
• Bijdrage €15,00

Sound of silence

Een ochtendconcert om bij weg te dromen. Tijdens dit kladbad ligconcert dompel je je onder in een wereld van klank, ruimte en ontspanning. Tibetaanse klankschalen, ocean drum, tongue rav, rainstick … Je geeft je over aan de prachtige klanken en komt als vanzelf in een meditatieve staat. Ben je klaar voor een totale ontspanning van lichaam en geest?

Programma

 zaterdag 11 mei

9.45 Inloop
10.00 – Opening
11.30 – Einde
Naderhand is er ruimte om even na te zitten bij een kop thee,

De ontspannende werking van

Tibetaanse klankschalen, oceandrums, Rav tongue en meer
kan nog dagenlang voelbaar zijn

Klankbad …

Droom weg bij de rijke tonen van de Tibetaanse klankschalen en de Rav tonguedrum. Intens, met zachte klanken en rijke melodiën. Net een korte vakantie.

> Meld je aan

… concert …

Geniet van een intuïtieve compositie met verschillende instrumenten. Een rijkdom aan rust en klank neemt je mee op reis, naar de diepere lagen van je bewustzijn.

> Meld je aan

… helende klanken

De helende klanken werken diep door in het lichaam. Heb je epilepsie of ben je in een vergevorderde zwangerschap? Laat dat dan vooraf weten

> Meld je aan

Wie zijn wij?

Wij zijn Helga Bonsink en Martijn de Kreek. Martijn is holistisch coach en gecertificieerd meditatieleraar, Helga is opgeleid tot klankherapeute aan de Peter Hess Academy.

Naast ons ‘gewone’ werk zetten we ons in om mensen te verbinden, met elkaar en met zichzelf. Ontspannen en zonder stress. Doe je mee?

De locatie

Weth. M. van Doorninckweg 6
8124 PJ Wesepe 0570 530 567
> Stuur een email

Klankbad ligconcert op za 11 mei, 10:00 - 11:30 uur