///

Tenten retraite

Tenten retraite

do 14 mei, 20:00 uur zo 17 mei, 15:30 uur

Wat heb je nodig om je geluk te vinden? Precies, heel weinig. Toch zal het je aan weinig ontbreken, deze tenten retraite. Drie dagen duik je diep in je eigen bewustzijn en ben je je natuurlijke staat. Ontspannen, vrij en gevuld met innerlijke stilte en intense tevredenheid. Dit is geluk van binnenuit, zonder aanwijsbare reden.

Tenten retraite
• do 14 mei, 20:00 uur – zo 17 mei, 15:30 uur
• Bijdrage € €0,00 inclusief bio maaltijden
• Meedoen? > Stuur een email

Deze innerlijke plek vol ontspanning en voldoening zullen we vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Toegankelijke meditatie, yoga en pranayama’s, maar ook hedendaagse inzichten in de werking van ons bewustzijn. Waarbij oude last met zachtheid worden opgelost. Hierdoor kan niet alleen het lichaam maar ook het hoofd zich herkennen in het alomvattende bewustzijn dat je bent.

We werken met technieken uit de oude meditatie-tradities. Toegankelijke geleide meditaties en stilte-meditaties, balancerende ademtechnieken en eenvoudige yogische practices, waardoor je stap voor stap ruimte maakt voor meer innerlijke verdieping. Natuurlijk is er ruim voldoende tijd voor jezelf, om te wandelen of om in stilte te zijn.

Je slaapt in je eigen tent op onze weide met uitzicht op bos en weilanden. Heb je geen tent? Neem contact met ons op of kijk naar de verschillende B&B’s in de buurt.

Ochtend
Geleide meditatie
Yogische oefeningen
Stiltemeditatie (ingeleid)
Zelftijd met lunch

Middag
Relaxatie
Ademwerk
Meditatie
Zelftijd met diner

Avond
Meditatie
Kampvuurgesprek
Toetje

Het programma wordt verzorgd Martijn de Kreek en Helga Bonsink. Vanuit hun kennis en ervaring kan je mooie dagen verwachten met aandacht voor jouw persoonlijke proces. De meditaties die worden aangeboden, zijn toegankelijk en eenvoudig. Daarmee is dit event geschikt voor zowel mensen met als mensen zonder ervaring.

De retraite is inclusief thee, sapjes en versnaperingen. Er worden eenvoudige (biologische) maaltijden geserveerd.

Wanneer?
Start do 14 mei, 20:00 uur
Tot zo 17 mei, 15:30 uur
(deur open: vanaf een half uur vooraf)
Waar? Hoi, home of intuition
M van Doorninckweg 6 8124PJ Wesepe Bijdrage €0,00
Inclusief ontbijt, lunch en avondmaal, op basis van overnachting in eigen tent.
Heb je geen tent? Neem dan contact met ons op.
Aanmelden Wil je meedoen? > Stuur een email