///

Leer nu Diepte Meditatie

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van mediteren. Meer energie, minder vermoeidheid, beter overzicht en beter gebruik maken van je eigen kwaliteiten en geestelijk vermogen. Het zijn goede redenen om Diepte Meditatie te leren.

Een complete meditatie cursus
Diepte Meditatie leer je in één compacte cursus. Een eenvoudige techniek die moeiteloos is en direct resultaat geeft. De cursus wordt verzorgd door Martijn de Kreek.

Hoi_boerderij

De cursus wordt o.a. gegeven in onze studio in het buitengebied van Deventer. Een voedende plaats in het prachtige Salland (Overijssel), tussen de weilanden en vlakbij de bossen. Onze lichte studio bied alle comfort en het prachtige uitzicht brengt een ongekende rust. Hier kom je helemaal tot jezelf.

Mediteren met een mantra
Diepte Meditatie of is een makkelijke techniek die verrassend goed werkt. Iedereen kan het, vanaf de eerste keer. Daarbij zit je comfortabel in een fijne stoel.

diepte_meditatie_stoel

Je mediteert met een mantra, een klank zonder specifieke betekenis. Deze klank zorgt er als vanzelf voor dat je aandacht naar binnen keert en de denkende geest tot rust komt. Het lichaam krijgt de kans te ontspannen en spanningen, stress en vermoeidheid worden opgeruimd. Je hebt meer energie, meer rust en meer geluk. Diverse (wetenschappelijke) onderzoeken onderschrijven het effect van – met name – de transcendente techniek op de gezondheid. In het bijzonder bij stressgerelateerde aandoeningen als slapeloosheid, hoge bloeddruk, hoofdpijn en astma kan een transcendente techniek als Diepte Meditatie verlichting bieden.

-) beter slapen
-) een sneller herstel bij Burn Out
-) normalisatie bij een te hoge bloeddruk
-) vermindering van depressie
-) sterker immuunsysteem
-) normalisatie van hoge bloeddruk
-) ervaren van innerlijke kalmte
-) meer energie
-) beter concentratievermogen
-) meer geluksgevoelens
-) betere sociale contacten

Training
De basiscursus wordt verzorgd door Martijn de Kreek. Hij is sinds 2011 actief als meditatie-leraar en aangesloten bij de overkoepelende beroepsvereniging Diepte Meditatie Nederland. Naast de cursus Diepte Meditatie geeft hij regelmatig meditatie-workshops op verschillende locaties in het land. Ook geeft hij Energy Balance (een cross over van meditatie, adem en mindfulness), individuele sessies en consulten.

Investering
Diepte Meditatie Basiscursus
• basiscursus – €285,-
• basiscursus studenten & minima – €215,-

• individuele basiscursus – € 590,-
• basiscursus duo: € 475,-

• jongeren (3 modules) € 175,-
• kinderen(1 module) € 75,-

Groep = max. 12 personen

Meer weten? Mail martijn@hoi.nl