///

Martijn de Kreek

Direct, doelgericht en no-nonsense. Gediplomeerd leraar Diepte Meditatie. Maakte kennis met crazy wisdom.

Martijn: “Van kinds af aan ben ik bezig met bewustzijn. In de loop der jaren ontwikkelde dat zich ‘als vanzelf’. Zo werd ik bijvoorbeeld ‘zomaar’ leraar Diepte Meditatie. Ook de crazy wisdom en tantra kwamen als vanzelf op mijn pad. Het leven vanuit je eigen kracht, de balans tussen ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ en het openstaan voor de stroom van het leven pasten mij als een oude spijkerbroek: het voelde meteen goed.

In mijn trainingen staat leven vanuit je eigen, innerlijke kracht centraal. Hier, in de kern van jezelf, vind je de scheppende kracht van waaruit je het leven kunt vormgeven. Dat maakt je niet alleen heel sterk. Het geeft ook onbegrensde mogelijkheden.”

View Martijn de Kreek's profile on LinkedIn