///

Geef een massage cadeau

Geef een massage cadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Denk dan eens aan een klankschaalmassage of een abyangha. Twee massagetechnieken uit het oude India. Met een cadeaucheque op naam verras je zeker en geef je een unieke ervaring cadeau.

Klankmassage cadeau

Een klankschaalmassage geeft intense ontspanning. Bij deze massage worden de schalen op het (geklede) lichaam geplaatst. Het menselijk lichaam bestaat voor 80% uit water. Hierdoor verplaatsen de trillingen van de aangeslagen schaal zich heel gemakkelijk door je lichaam. De zachte trillingen en vele frequenties van de klankschaal dringen diep door in het lichaam. Zo geven ze een intense, diepgaande ontspanning en een heerlijke rust. Leuk om te geven, weldadig om te krijgen.

Een klankmassage kost €55,- voor 60 minuten (intake en massage) en wordt verzorgd door Helga Bonsink. Onderaan deze pagina lees je hoe je een cadeaucheque kunt bestellen.

Abyanga cadeau

Abyangha is een Ayurvedische massage met warme oliën. Bij deze massage lig je onder een handdoek of lendedoek en wordt het lichaam van tot tot teen gemasseerd met Ayurvedische kruidenoliën. Ook het hoofd, gezicht, handen en voeten worden behandeld. Elke Abhyanga werkt op verschillende niveau’s. Het is heerlijk ontspannend, kan energiegevend of juist kalmerend zijn en brengt lichaam en geest in balans.

Een abyangha kost €87,- voor 90 minuten (complete massage) en wordt verzorgd door Martijn de Kreek. Hieronder lees je hoe je een cadeaucheque kunt bestellen.

De massage cadeaucheque

Wil je een massage cadeau doen? Stuur dan een e-mail aan martijn@hoi.nl Vertel welke massage je wilt geven, en aan wie je de massage wilt geven. Wij zullen de massagecheque op naam zetten met jou als afzender, en per post naar jou sturen, zodat je ‘m kunt weggeven.

Elke aanvraag wordt per e-mail bevestigd. De cheque wordt toegezonden na ontvangst van betaling via bankrekening 55.82.09.092 t.n.v. Hoi in Wesepe. De massages vinden op afspraak plaats in onze studio in Wesepe. De cheques staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Ook zijn ze niet inwisselbaar voor contanten.