///

Een unieke plek in het mooie Salland

Net boven Deventer, in het buitengebied van Wesepe, ligt ‘De Doornborch’. Een 110 jaar oude T-boerderij met bakhuis op bijna 2 hectare grond.
Het uitzicht is hier nog weids, de sterrenhemel ‘s avonds prachtig. Vanuit de studio kijk je ver weg over de weilanden. Daarnaast maken we ook dankbaar gebruik van de mogelijkheden van het weiland en het bos. Een bijzonder stukje natuur met vele mooie plekjes, zoals een berk met vijf stammen.

Goed verborgen vanaf de weg en midden in de stilte vind je hier alle rust en ongekende mogelijkheden. Waarbij het driehonderd meter lange zandpad ervoor zorgt dat je wel móet onthaasten. De aardse, ontspannen energie die op ‘De Doornborch’ hangt, brengt je meteen bij jezelf. Een goed vertrekpunt als je in je eigen kracht wilt staan.

 

Klik op een foto om de galerij te openen.

Individueel

Leef zonder stress. Ontdek hoe we je helpen om in je kracht te staan en vanuit je hart te leven. We bieden verschillende mogelijkheden voor individuele trajecten. Van meditatiecursus en klankmassage tot hsp-training en holistische coaching. Vraag naar de mogelijkheden.

Organisaties

Eén op de drie werknemers heeft last van stress, verstoorde slaap of emotionele uitputting. Eén op de zeven heeft last een burn-out. Elke burn-out kost werkgevers zo’n €60.000. Gelukkig is er een effectief programma voor ondersteuning bij – en preventie van een burn-out. Vraag naar de mogelijkheden.

Workshops & retreats

Geen Evenementen
> Complete agenda